Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->
Akcija!

Luv Ur Body

Menstrualna čašica Luv Ur Body izrađena od silikona sa lijepim cvjetnim dizajnom pogodna je i za žene s vrlo obilnim menstruacijama.

Najniža cijena: 23.00  (174.00 kn)
Snižena cijena: 19.00  (144.00 kn)

LUV UR BODY

Luv Ur Body menstrualna čašica izrađena od medicinski odobrenoga silikona. Proizvodnja se pridržava strogog sustava upravljanja kvalitetom ISO9001: 2008.

Cvjetni dizajn, koji je po cijeloj čašici ne samo zbog estetike, već i da bi onemogućio klizanje i pomicanje čašice.

Naprotiv, iznutra je potpuno glatka, što olakšava čišćenje. Čašica se proizvodi u tri veličine i u nekoliko boja - klasična prozirna (sve veličine), izazovna crvena (veličine M i L), prirodno zelena (veličine M i L) i prozirna s obojenim cvjetovima (samo veličina S).

veličina S (mala) preporučuje se mladim ženama koje još nisu rodile. Čašica ima promjer 42 mm, dužinu 50 mm i volumen 26 ml. Stem je dugačak 15 mm.

veličina M (srednja) pogodna je za žene s obilnim menstruacijama kojima ne treba časica sa velikim projmerom. Čašica ima promjer 45 mm, dužinu 63 mm i volumen 35 ml. (Ne preporučujemo ju mladim djevojkama.) Stem je dugačak 19 mm.

veličina L (velika) preporučuje se ženama koje su već rodile i onima koje imaju jako obilne menstruacije i navikle su koristiti velike tampone. Ima promjer 48 mm, dužinu 60 mm i volumen 36 ml. Stem je dugačak 18 mm.

Po čemu se Luv Ur Body razlikuje od ostalih čašica?

Luv Ur Body čašice imaju veliki volumen u usporedbi s čašicama drugih marki. Veličina M je posebno prikladna za žene koje imaju užu rodnicu, ali vrlo obilne menstruacije. Čašica S također ima velik volumen u usporedbi s drugim markama s istim promjereom. Prednost je u tome što nije potrebno često ispirati čašicu, čak i za vrijeme obilnije menstruacije.

Uz čašicu preporučujemo koristiti Tablete za sterilizaciju Milton, jer ako se o njoj dobro brinete, izdržat će do 10 godina.

Pakiranje: Paket uključuje jednu menstrualnu čašicu i vrećicu od pamuka.