Velika prilika - popust 15% na sve proizvode sa kodom "rujan15"

Luv Ur Body

Najniža cijena: 23.00  (174.00 kn)
Snižena cijena: 19.00  (144.00 kn)

Menstrualna čašica Luv Ur Body izrađena od silikona sa lijepim cvjetnim dizajnom pogodna je i za žene s vrlo obilnim menstruacijama.

Luv Ur Body menstrualna čašica izrađena od medicinski odobrenoga silikona. Proizvodnja se pridržava strogog sustava upravljanja kvalitetom ISO9001: 2008.

Cvjetni dizajn, koji je po cijeloj čašici ne samo zbog estetike, već i da bi onemogućio klizanje i pomicanje čašice.

Naprotiv, iznutra je potpuno glatka, što olakšava čišćenje.

Po čemu se Luv Ur Body razlikuje od ostalih čašica?

Luv Ur Body čašice imaju veliki volumen u usporedbi s čašicama drugih marki. Veličina M je posebno prikladna za žene koje imaju užu rodnicu, ali vrlo obilne menstruacije. Čašica S također ima velik volumen u usporedbi s drugim markama s istim promjereom. Prednost je u tome što nije potrebno često ispirati čašicu, čak i za vrijeme obilnije menstruacije.

Pakiranje: Paket uključuje jednu menstrualnu čašicu i vrećicu od pamuka.

Dodatne informacije

Veličina

L, M, S

Boja

crveni cvijet, plavi cvijet, prozirna, crvena – Classic, zelena – Classic

Tablica veličina

Čašica se proizvodi u tri veličine i u nekoliko boja – klasična prozirna (sve veličine), izazovna crvena (veličine M i L), prirodno zelena (veličine M i L) i prozirna s obojenim cvjetovima (samo veličina S).

Veličina S (mala) preporučuje se mladim ženama koje još nisu rodile. Čašica ima promjer 42 mm, dužinu 50 mm i volumen 26 ml. Stem je dugačak 15 mm.

Veličina M (srednja) pogodna je za žene s obilnim menstruacijama kojima ne treba časica sa velikim projmerom. Čašica ima promjer 45 mm, dužinu 63 mm i volumen 35 ml. (Ne preporučujemo ju mladim djevojkama.) Stem je dugačak 19 mm.

Veličina L (velika) preporučuje se ženama koje su već rodile i onima koje imaju jako obilne menstruacije i navikle su koristiti velike tampone. Ima promjer 48 mm, dužinu 60 mm i volumen 36 ml. Stem je dugačak 18 mm.

Održavanje i pranje

Uz čašicu preporučujemo koristiti Tablete za sterilizaciju Milton, jer ako se o njoj dobro brinete, izdržat će do 10 godina.

Možda će vam se također svidjeti…

Pronađi svoju menstrualnu čašicu

Rješavanjem kviza pronađi svoju idealnu menstrualnu čašicu na našem webshopu. Ovaj kviz pomoć će ti pronaći odgovarajuću u što kraćem roku. Temeljen je na iskustvima osoba koje su svoju već pronašle, a svrha mu je pomoći ti da pri odabiru ne učiniš greške koje se mogu spriječiti.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša Košarica je praznaNazad u trgovinu