Dobro mi došla!

Pozdrav, ja sam Sonja. A Menča je mjesto gdje svaka žena ili djevojka može naučiti što je menstrualna čašica, kako se koristi i pronaći svoju savršenu menstrualnu čašicu ili menstrualne gaćice.

Kako je sve krenulo?

Čašicu sam počela koristiti 2014. godine i odmah nakon dvije menstruacije sam znala, da nikada neću više kupiti tampone ili uloške. Kada sam o ovoj temi počela pričati sa ženama u Hrvatskoj, malo njih je znalo što je zapravo menstrualna čašica, kako se koristi i koje su prednosti. Počela sam educirati žene i uvoziti Yuuki menstrualnu čašicu iz Češke. Tako je došla ideja, da bi više cura u Hrvatskoj, ne samo u mom okruženju, trebale provesti dane menstruacije jednostavnije i laganije uz pomoć čašice i 2017. sam otvorila ovaj webshop.

Veliki izbor menstrualnih čašica

Postepeno i iskustveno sam dodavala različite robne marke i trenutno na webshopu svaka žena može pronaći i odabrati čašicu koja joj odgovara.

Odgovorite na pitanja i saznajte koja je idealna za vas!

Jedna za drugu

Naravno, tu smo za savjet, ako niste sigurni u odabiru, slobodno se javite. Dijelimo iskustvo i budimo jedna drugoj podrška a ujedno sačuvajmo okoliš i uštedimo novce.

Kako koristiti mensturalnu čašicu?

Čašicu ili gaćice možete koristiti tijekom cijele noći i pouzdano vas zaštite. Čašica je idealna tijekom putovanja i pogodna je za sve sportove uključujući biciklizam, plivanje, trčanje, skijanje itd. Gaćice su prikladne i za mlade djevojke već od početka menstruacije.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša Košarica je praznaNazad u trgovinu