Akcija!

ME LUNA CLASSIC

99.00 kn115.00 kn

Praktična čašica napravljena u mnogim varijantama tako da možete odabrati pravu.

Obriši
SKU: N/A Kategorije: ,

Opis

Me Luna je prva menstrualna čašica njemačke proizvodnje. Izrađena je od TPE (termoplastičnog elastomera), materijal iz kojeg se proizvode, na primjer, dječje grickalice a dude. Ima potpuno glatku unutarnju površinu, što olakšava čišćenje. Na donjem dijelu čašice nalaze se brazde za lakše uklanjanje.

Me Luna Classic

Me Luna se proizvodi s različitim završetcima (ball – loptica, ring – okrugli, stem – stabljika, basic – bez ičega). Trenutno imamo u ponudi najomiljeniji ring – okrugli. Prednost okruglog je da se može dobro uhvatiti i nije neugodan kada se koristi. Preporučujemo ga za početnike.

Me Luna Classic ima “Shore 50” finoću (pojam za fleksibilnost materijala).

Tko bi trebao odabrati Me Luna Classic?

  • Svaka žena s čvrstim mišićima dna zdjelice (uglavnom mladih žena i onih koji redovito vježbaju).
  • Svaka žena s normalnom osjetljivošću (nema problema s upotrebom tampona).

Me Luna S je mala čašica namijenjena djevojkama i mladim ženama koje nisu imale ili nemaju česte seksualne odnose i imaju slabiju menstruaciju. Promjer je 38 mm i duljina 45 mm, siguran volumen je 15 ml i ukupni volumen čašice je 23 ml. 

Me Luna M namijenjen je svim ženama koje još nisu rodile i za one koji imaju normalno jake menstruacije. Promjer je 41 mm i duljina 48 mm, siguran volumen je 20 ml i ukupni volumen čašice je 28 ml. 

Me Luna L namijenjen je ženama s jakom menstruacijom, za žene prije rođenja, ali i za one nakon poroda, koje su manjeg tijela ili aktivno športirane. Promjer je 44 mm i duljina 51 mm, siguran volumen je 24 ml i ukupni volumen čašice je 34 ml. 

Me Luna XL namijenjen je ženama koje koriste velike tampone, nakon poroda, za žene sa jakom menstruacijom i za te koje se nebave sportom. Promjer je 47 mm i duljina 56 mm, siguran volumen je 30 ml i ukupni volumen čašice je 42 ml. 

Pakiranje: 1 menstrualna čašica Me Luna Classic i platnena vrećica.

Dodatne informacije

Veličina

L, M, S, XL

Boja

blue, blue glitter, green, purple, red