Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

ME LUNA CLASSIC

Me Luna Classic je praktična čašica napravljena u mnogim varijantama tako da možete odabrati pravu.

16.84  (127.00 kn)

Me Luna Classic je prva menstrualna čašica njemačke proizvodnje. Izrađena je od TPE (termoplastičnog elastomera), materijal iz kojeg se proizvode, na primjer, dječje grickalice a dude. Ima potpuno glatku unutarnju površinu, što olakšava čišćenje. Na donjem dijelu čašice nalaze se brazde za lakše uklanjanje.

Me Luna Classic

Classic ima “Shore 50” finoću (pojam za fleksibilnost materijala).

Tko bi trebao odabrati Me Luna Classic?

  • Svaka žena s čvrstim mišićima dna zdjelice (uglavnom mladih žena i onih koji redovito vježbaju).
  • Svaka žena s normalnom osjetljivošću (nema problema s upotrebom tamponi).

U ponudi imamo dva različita završetka – ring (okrugli) i stem (stabljika). Prednost okruglog je da se može dobro uhvatiti i za to ga preporučujemo za početnike.

Me Luna S je mala čašica namijenjena djevojkama i mladim ženama koje nisu imale ili nemaju česte seksualne odnose i imaju slabiju menstruaciju. Promjer je 38 mm i duljina 45 mm, siguran volumen je 15 ml i ukupni volumen čašice je 23 ml. 

Me Luna M namijenjen je svim ženama koje još nisu rodile i za one koji imaju normalno jake menstruacije. Promjer je 41 mm i duljina 48 mm, siguran volumen je 20 ml i ukupni volumen čašice je 28 ml. 

Me Luna L namijenjen je ženama s jakom menstruacijom, za žene prije rođenja, ali i za one nakon poroda, koje su manjeg tijela ili se aktivno bave sportom. Promjer je 44 mm i duljina 51 mm, siguran volumen je 24 ml i ukupni volumen čašice je 34 ml. 

Me Luna XL namijenjen je ženama koje koriste velike tampone, nakon poroda, za žene sa jakom menstruacijom i za te koje se ne bave sportom. Promjer je 47 mm i duljina 56 mm, siguran volumen je 30 ml i ukupni volumen čašice je 42 ml. 

Za potpunu sterilizaciju čašice odaberite Tablete Milton Mini i Kutiju za sterilizaciju.

Pakiranje: 1 menstrualna čašica Me Luna Classic i platnena vrećica.