Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

ME LUNA SHORTY

Me Luna Shorty je praktična čašica napravljena u mnogim varijantama tako da možete odabrati pravu.

129.00 kn (17.12 €)

Me Luna Shorty je prva menstrualna čašica njemačke proizvodnje. Izrađena je od TPE (termoplastičnog elastomera), materijal iz kojeg se proizvode, na primjer, dječje grickalice a dude. Ima potpuno glatku unutarnju površinu, što olakšava čišćenje. Na donjem dijelu čašice nalaze se brazde za lakše uklanjanje.

Me Luna Shorty

Sport Shorty je najtvrđa (Shore60) i pogodna je za žene koje redovito vježbaju i imaju čvrste mišiće dna zdjelice.

Classic Shorty (Shore50) za žene s normalnom osjetljivošću, koje nemaju problema s upotrebom tamponi.

Soft Shorty (Shore30) mekanija čašica za žene koje imaju problema kao što su pritisak i bol prilikom korištenja tamponi, žene čiji mišići zdjelice su prilično slabi.

Tko bi trebao izabrati Me Luna Shorty?

  • za žene s niskim cerviksem, prolapsom maternice ili kratkom vaginom
  • za vrlo mlade djevojke.

Što znači nizak cerviks ?

U ponudi imamo dva različita završetka – ring (okrugli) i stem (stabljika). Prednost okruglog je da se može dobro uhvatiti i za to ga preporučujemo za početnike.

Me Luna S je mala čašica namijenjena djevojkama i mladim ženama koje nisu imale ili nemaju česte seksualne odnose i imaju slabiju menstruaciju. Promjer je 38 mm i duljina 35 mm, siguran volumen je 8 ml i ukupni volumen čašice je 15 ml.

Me Luna M namijenjen je svim ženama koje još nisu rodile i za one koji imaju normalno jake menstruacije. Promjer je 41 mm i duljina 38 mm, siguran volumen je 10 ml i ukupni volumen čašice je 18 ml.

Me Luna L namijenjen je ženama s jakom menstruacijom, za žene prije rođenja, ali i za one nakon poroda, koje su manjeg tijela ili aktivno se bave sportom. Promjer je 44 mm i duljina 41 mm, siguran volumen je 14 ml i ukupni volumen čašice je 22 ml.

Me Luna XL namijenjen je ženama koje koriste velike tampone, nakon poroda, za žene sa jakom menstruacijom i za te koje se ne bave sportom. Promjer je 47 mm i duljina 44 mm, siguran volumen je 16 ml i ukupni volumen čašice je 27 ml.

Za potpunu sterilizaciju čašice odaberite Tablete Milton Mini i Kutiju za sterilizaciju.

Pakiranje: 1 menstrualna čašica Me Luna Shorty i platnena vrećica.