Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

ME LUNA SHORTY

Me Luna Shorty je praktična čašica napravljena u mnogim varijantama tako da možete odabrati pravu.

129.00 kn

Na zalihi

Obriši

Me Luna Shorty je prva menstrualna čašica njemačke proizvodnje. Izrađena je od TPE (termoplastičnog elastomera), materijal iz kojeg se proizvode, na primjer, dječje grickalice a dude. Ima potpuno glatku unutarnju površinu, što olakšava čišćenje. Na donjem dijelu čašice nalaze se brazde za lakše uklanjanje.

Me Luna Shorty

Sport Shorty je najtvrđa (Shore60) i pogodna je za žene koje redovito vježbaju i imaju čvrste mišiće dna zdjelice.

Classic Shorty (Shore50) za žene s normalnom osjetljivošću, koje nemaju problema s upotrebom tamponi.

Soft Shorty (Shore30) mekanija čašica za žene koje imaju problema kao što su pritisak i bol prilikom korištenja tamponi, žene čiji mišići zdjelice su prilično slabi.

Tko bi trebao izabrati Me Luna Shorty?

  • za žene s niskim cerviksem, prolapsom maternice ili kratkom vaginom
  • za vrlo mlade djevojke.

Što znači nizak cerviks ?

U ponudi imamo dva različita završetka – ring (okrugli) i stem (stabljika). Prednost okruglog je da se može dobro uhvatiti i za to ga preporučujemo za početnike.

Me Luna S je mala čašica namijenjena djevojkama i mladim ženama koje nisu imale ili nemaju česte seksualne odnose i imaju slabiju menstruaciju. Promjer je 38 mm i duljina 35 mm, siguran volumen je 8 ml i ukupni volumen čašice je 15 ml.

Me Luna M namijenjen je svim ženama koje još nisu rodile i za one koji imaju normalno jake menstruacije. Promjer je 41 mm i duljina 38 mm, siguran volumen je 10 ml i ukupni volumen čašice je 18 ml.

Me Luna L namijenjen je ženama s jakom menstruacijom, za žene prije rođenja, ali i za one nakon poroda, koje su manjeg tijela ili aktivno se bave sportom. Promjer je 44 mm i duljina 41 mm, siguran volumen je 14 ml i ukupni volumen čašice je 22 ml.

Me Luna XL namijenjen je ženama koje koriste velike tampone, nakon poroda, za žene sa jakom menstruacijom i za te koje se ne bave sportom. Promjer je 47 mm i duljina 44 mm, siguran volumen je 16 ml i ukupni volumen čašice je 27 ml.

Za potpunu sterilizaciju čašice odaberite Tablete Milton Mini i Kutiju za sterilizaciju.

Pakiranje: 1 menstrualna čašica Me Luna Shorty i platnena vrećica.