Akcija!

ME LUNA SHORTY

99.00 kn115.00 kn

Obriši
SKU: N/A Kategorije: ,

Opis

Me Luna je prva menstrualna čašica njemačke proizvodnje. Izrađena je od TPE (termoplastičnog elastomera), materijal iz kojeg se proizvode, na primjer, dječje grickalice a dude. Ima potpuno glatku unutarnju površinu, što olakšava čišćenje. Na donjem dijelu čašice nalaze se brazde za lakše uklanjanje.

Me Luna Shorty

Me Luna se proizvodi s različitim završetcima (ball – loptica, ring – okrugli, stem – stabljika, basic – bez ičega). Trenutno imamo u ponudi najomiljenjii ring – okrugli. Prednost okruglog je da se može dobro uhvatiti i nije neugodan kada se koristi. Preporučujemo ga za početnike.

Tko bi trebao izabrati Me Luna Shorty?

  • za žene s niskim cerviksem, prolapsom maternice ili kratkom vaginom
  • za vrlo mlade djevojke.

Što znači nizki cerviks ?

Sport Shorty je najtvrďa (Shore60) i pogodna je za žene koje redovito vježbaju i imaju čvrste mišiće dna zdijelice.

Classic Shorty (Shore50) za žene s normalnom osjetljivošću, koje nemaju problema s upotrebom tampona.

Soft Shorty (Shore30) najmekanija čašica za žene koje imaju problema kao što su pritisak i bol prilikom korištenja tampona, žene čiji mišići zdjelice su prilično slabi.

Me Luna S je mala čašica namijenjena djevojkama i mladim ženama koje nisu imale ili nemaju česte seksualne odnose i imaju slabiju menstruaciju. Promjer je 38 mm i duljina 35 mm, siguran volumen je 8 ml i ukupni volumen čašice je 15 ml.

Me Luna M namijenjen je svim ženama koje još nisu rodile i za one koji imaju normalno jake menstruacije. Promjer je 41 mm i duljina 38 mm, siguran volumen je 10 ml i ukupni volumen čašice je 18 ml.

Me Luna L namijenjen je ženama s jakom menstruacijom, za žene prije rođenja, ali i za one nakon poroda, koje su manjeg tijela ili aktivno športirane. Promjer je 44 mm i duljina 41 mm, siguran volumen je 14 ml i ukupni volumen čašice je 22 ml.

Me Luna XL namijenjen je ženama koje koriste velike tampone, nakon poroda, za žene sa jakom menstruacijom i za te koje se nebave sportom. Promjer je 47 mm i duljina 44 mm, siguran volumen je 16 ml i ukupni volumen čašice je 27 ml.

Pakiranje: 1 menstrualna čašica Me Luna Shorty i platnena vrećica.

Dodatne informacije

Mekoća

Classic, Soft

Boja

cyan, pink, purple, red

Veličina

L, M, S, XL