Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

MERULA čašica

Merula čašica sa specialnim dizajnom pogodna za nizak cerviks njemačke proizvodnje.

183.00 kn (24.29 €) 207.00 kn (27.47 €)

MERULA ČAŠICA

Merula čašica koja se proizvodi u Njemačkoj od 2016. Dostupna je u nekoliko boja i napravljena od certificiranog medicinskog silikona. U usporedbi s drugim menstrualnim čašicama, Merula se znatno razlikuje. Oblik se savršeno prilagođava vašemu tijelu. Pretpostavlja se, da se bočni zidovi mogu lako udubiti. Ali to nije važno, jer je važno da je gornji rub otvoren.

Zahvaljujući velikom volumenu (38 ml), Merula je pogodna i za slabe i za jake menstruacije. Čašisa je vrlo niska, svega 39 mm (duljina bez kraja) a zahvaljujući obliku izvrsno je rješenje za žene s niskim cerviksom. Naravno, možete ju koristiti i ako imate visoki cerviks, bitno je da je čašica smještena ispod cerviksa. Merula čašica ima specifičan kraj “ljestve”, koje možete rezati na željenu duljinu.

Merula se također proizvodi u XL varijanti. Čašica XL je veća i pogodna je za žene s vrlo jakom menstruacijom.

Parametri čašice Promjer gornjeg ruba: 40 mm Promjer čašice na najširem dijelu: 46 mm Volumen čašice: 38 ml Visina čašice bez kraja: 39 mm Visina čašice s jednom pregradom je 50 mm, sa dvije pregrade 61 mm i sa tri pregrade 72 mm.

XL veličina Promjer gornjeg ruba i promjer čašice na najširem dijelu: 46 mm Volumen čašice: 50 ml Visina čašice bez kraja: 50 mm Visina čašice s jednom pregradom je 61 mm, sa dvije pregrade 72 mm.

Čašice su izrađene u Njemačkoj od certificiranog silikona. Proizvođač navodi vijek trajanja do 10 godina.

Za bolju sterilizaciju nakon menstruacije naručite Tablete za sterilizaciju MILTON.