Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

YUUKI economic

Praktična čašica napravljena u mnogim varijantama tako da možete odabrati pravu.

13.14  (100.00 kn)

Menstrualna čašica je moderno žensko higijensko pomagalo za vašu nevjerojatnu udobnost tijekom menstruacije. Uz to, štedite s ovom ekonomičnom varijantom.

Soft varijanta je mekanija (Shore40) čašica za žene koje imaju problema kao što su pritisak i bol prilikom korištenja tampona, također za početnice.

Classic varijanta (Shore60) jesu namjenjene ženama s čvrstim mišićima dna zdjelice (uglavnom mladih žena i onih koji redovito vježbaju) i ženama s normalnom osjetljivošću (nema problema s upotrebom tampona).

Veličina 1 – Yuuki 1 je manja čašica namijenjena djevojkama i ženama prije rođenja. Ima promjer od 42 mm i duljinu od 50 mm, a duljina stabljike 18 mm, volumen čašice je 19 ml.

Veličina 2 – Yuuki 2 (veća čašica) namijenjena je svim ženama koje su već rodile. Promjer je 47 mm, duljina 53 mm, a duljina stabljike je 18 mm, volumen čašice je 30 ml.

Pakiranje: 1 menstrualna čašica Yuuki economic, upute za korištenje.

preporučujemo kupnju platnene vrečice, kutije za sterilizacijutableta za sterilizaciju MILTON

Na strani Yuuki čašice postoji volumen linije, ako želite znati koliko je menstruacija jaka. Na dnu čašice i čepu nalaze se žljebovi za uklanjanje čašice.

Yuuki je menstrualna čašica izrađena u Češkoj Republici. Proizvodi se prozirne i u kombinaciji više boja od silikona. To je najkvalitetniji silikon koji je odobren za uporabu u industriji zdravlja i prehrane. Yuuki čašice potvrđuju bezopasnost na zdravlju te ne sadrži boje ili ftalate. Proizvodnja se odvija u pogonu specijaliziranim za proizvodnju medicinskih proizvoda koji je opremljen zasebnim ulazom, antistatik podovima a svi proizvodni procesi i kontrole provode se u potpunosti u skladu s traženim standardima ISO 9001.