Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

YUUKI Rainbow Jolly

149.00 kn (19.78 €)

YUUKI duginih boja (Rainbow Jolly) je čašica u veselim bojama, s kojom ćete imati potpunu udobnost tijekom svojih dana. Sastoji se od 7 nasumično miješanih duginih boja. Nećete naći dvije čašice iste boje. Uvijek dobijete original !

Ako ste osjetljiviji, definitivno ćete cijeniti da je izrađen u Soft varijanti - mekši (Shore35).

Veličina 1 - Yuuki 1 je manja čašica namijenjena djevojkama i ženama prije rođenja. Ima promjer od 41 mm i duljinu od 49 mm, a duljina stabljike 18 mm, siguran volumen čašice je 14 ml, ukupni volumen je 24 ml.

Veličina 2 - Yuuki 2 (veća čašica) namijenjena je svim ženama koje su već rodile. Promjer je 46 mm, duljina 57 mm, a duljina stabljike je 18 mm, siguran volumen čašice je 24 ml, ukupni volumen je 37 ml.

Pakiranje: 1 menstrualna čašica Yuuki duginih boja

preporučujemo kupnju platnene vrećice, kutije za sterilizacijutableta za sterilizaciju MILTON

Na strani Yuuki čašice postoji volumen linije, ako želite znati koliko je menstruacija jaka. Na dnu čašice i čepu nalaze se žljebovi za uklanjanje čašice.

Yuuki je menstrualna čašica izrađena u Češkoj Republici. Proizvodi se prozirne i u kombinaciji više boja od silikona. To je najkvalitetniji silikon koji je odobren za uporabu u industriji zdravlja i prehrane. Yuuki čašice potvrđuju bezopasnost na zdravlju te ne sadrži boje ili ftalate. Proizvodnja se odvija u pogonu specijaliziranim za proizvodnju medicinskih proizvoda koji je opremljen zasebnim ulazom, antistatik podovima a svi proizvodni procesi i kontrole provode se u potpunosti u skladu s traženim standardima ISO 9001.